marți, 31 ianuarie 2017

Noutati

HIDROPLASTO


Stiri 05.02.2015


 


ghid




Hidroplasto in Ghidul Constructorului


Ghidul constructorului” este o lucrare de specialitate realizata in parteneriat cu 39 de producatori, importatori de materiale de constructii si instalatii si asociatii profesionale. In cele 670 de pagini include aproximativ 700 articole de deviz si 60 de solutii tehnice din domeniile constructii, reparatii la constructii, instalatii sanitare, instalatii de alimentare cu apa, instalatii de incalzire si gaze, sisteme de securitate, lucrari hidrotehnice, drumuri, poduri, terasamente si izolatii.







 


 


 


 


 


 




Stiri 10.01.2015


 


Norme de deviz pentru sisteme HIDROPLASTO

 


Creat in parteneriat cu HIDROPLASTO; hidroplasto.devizonline.ro este o versiune gratuita si limitata a programului  pentru devize www.devizonline.ro .


Programul hidroplasto.devizonline.ro permite:


– Crearea si editarea unui deviz folosind norme de deviz pentru sisteme HIDROPLASTO si oferte de preturi din   catalogul HIDROPLASTO;

– Calculul cantitatilor de lucrari folosind formule de calcul cu parametri;

– Tiparirea formularului F3 (lista cu cantitati de lucrari, conform ordin 863/2008);

– Tiparirea listelor de materiale, manopera, utilaj, transport atasate devizului.


Afla mai multe accesand:  http://hidroplasto.devizonline.ro/


 


  Stiri 06.01.2015


 


Cursele de  24 de ore din Dubai asteapta un Start exploziv, avand in vedere numarul impresionant al echipelor inscrise in concurs si al masinilor participante. Acestea din urma variaza de la Seat, Renault, Opel si Honda la Mercedes Benz, Porsches, BMW si Lamborghini. Asta inseamna ca in Dubai vor avea loc curse cu o participare variata si cu multe clase diferite.


Echipa Besaplast Racing Team va participa si anul acesta la aceste curse avand la start un  Mini Cooper S JCW (1600CC)


Mai multe detalii despre eveniment pe http://www.24hseries.com/24h-dubai.


 



Stiri 05.01.2015


 


Compania Hidroplasto participa din nou la expozitia BAU care se va organiza in intervalul 19 – 24 ianuarie la Munchen, in Germania.

Preocupata permanent de promovare prin tehnologie si servicii inovatoare, Hidroplasto va putea fi vizitata in cadrul prestigioasei expozitii la standul companiei partenere Besagroup in hala A1  139.


 



Stiri 04.01.2015


 


Compania Hidroplasto anunta lansarea de noi produse pentru Sisteme de Dilatatie. Ca si noutati: Profile pentru acoperirea rosturilor de dilatatie cu o latime de pana la 540 mm , profile impermeabile , usor de instalat , cu un design atractiv , prag rutier pentru incetinirea traficului , precum si noi insertii atat netede cat si riguroase , diferite culori (culori RAL disponibile). Ne face o desebita placere  sa vizitati portalul nostru si a descoperi surprizele pe care le aducem o data cu anul 2015. Mai multe detalii gasiti in sectiunea Produse sau cu un Click aici : 


Profile pentru rosturi de dilatatie (Produse Noi 2015)

 



Noutati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu