luni, 26 iunie 2017

Distantier

Distantier armatura


Inaltatorii Hidro Liniari sunt cei mai usor de utilizat distantieri, oferind un avantaj enorm in ceea ce priveste timpului de executie al unei placi.


distantier
distanter Hidroplasto


Distantieri utilizati pentru armaturi orizontale dar poate fi folositi si pentru armaturi verticale, in acest caz trebuie  acestidistantieri trebuiesc doar prinsi de catre fierar cu o sarma pentru a putea ramane fixati pe verticala. Distantierii se pozitioneaza cu distante intre rigle incepand de la 20 cm pana la maxim 70 cm in functie de incarcarea pe mp de fier, sau de diametrele barelor.

Lungimea standard a unui profil distantier inaltator Hidro liniar este de 2 m. Inaltimea unui distantier  incepe de la H15mm pana la H50mm.


Acest tip este unul dintre cel mai usor de utilizat dinstantier, oferind un avantaj enorm pentru scaderea manoperei si timpului de executie a unei placi. Este utilizat pentru armaturi orizontale dar poate fi folosit si pentru armaturi verticale, in acest caz trebuie doar prins de catre fierar cu o sarma pentru a putea ramane fixat pe verticala. Se pozitioneaza cu distante intre rigle incepand de la 70cm pana la maxim 150cm in functie de incarcarea pe mp de fier, sau de diamtre bara.












PrindereCu sarma, doar cand se monteaza pe verticala
Inaltime15,20,25,30,35,40,45,50,60,70mm
Latime30mm – 50mm
Diametru maxim utilizabilPana la Φ32
Lungime2m

Exista 2 tipuri de inaltatori liniari:


1.Distantieri Inaltatori Liniari Drepti


2.Distantieri Inaltatori Liniari Crenelati



Distantier

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu