sâmbătă, 13 iunie 2015

Hidroplasto


















Hidroplasto -Pentru varianta in limba engleza va rugam click aici.For English please use the button below. english Hidroplasto


Compania HIDROPLASTO are o experienta de peste 10 ani in furnizare de produse de constructie extrem de avansate tehnologic, destinate structurilor de inginerie complicate. Ne deosebeste dorinta de a furniza solutii personalizate fiecarui santier in parte, astfel incat fiecare dintre clientii nostri sa aiba un avantaj net superior prin faptul ca nu va mai fi nevoie sa apeleze la un numar mare de furnizori.


In prezent, oferim trei tipuri de servicii: productie, vanzare si montaj, pentru fiecare dintre produsele si tehnologiile proprii. Solutiile si produsele noastre se adreseaza celor care activeaza in industria constructiilor, auto si a maselor plastice.


Pe site-ul nostru gasiti, de asemeni, informatii pentru proiectanti si arhitecti.


 Produse si servicii




















banda etansare


Profile etansare (benzi etansare)


Gasiti, la noi, profile etansare (benzi etansare – waterstop) de diferite tipuri, precum cele pentru rosturi de tunare, de dilatatie, de lucru, aplicatii de contact cu apa potabila si multe altele.


















profile dilatatie hidroplasto


Profile dilatatie


Oferim profile pentru tratarea rosturilor de dilatatie si ne ocupam inclusiv de instalarea acestora. Cateva exemple de astfel de profile pentru tratarea rosturilor sunt cele cu proprietati de impermeabilizare etc.













suporti elastomerici


Produse si servicii pentru poduri


Va oferim o gama deosebita de dispozitive acoperire rosturi dilatatie si aparate reazem din neopren , inclusiv oferim servicii pentru instalarea acestora.















industria miniera hidroplasto


Echipamente pentru industria miniera


Clientii nostri pot gasi intre paginile acestui site si diferite game de echipamente pentru industria miniera.









Hidroplasto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu