joi, 4 iunie 2015

Profile etansare tip Kab-Profil cu garnitura hidrofilica integrat

Profile etansare tip KAB – cu banda hidrofilica integrata
Profile etansare tip KAB – cu banda hidrofilica integrata se folosesc pentru etansarea rosturilor la structurile de beton.
Aceste Profile etansare tip KAB – cu banda hidrofilica integrata sunt alcătuite dintr-un material PVC-P semidur de calitate superioară si din profile etansare rotunde din cauciuc expandabil (garnitură)- quellband – o banda hidrofilica cu capacitatea mare de expandare.
Combinatia acestor profile etansare sunt folosite cu succes de ani de zile în statiile de filtrare, piscine, rezervoare de apă, garaje subterane si clădiri de locuit. Se folosesc pentru etansarea rosturilor in structurile de beton.
Profile etansare tip KAB – cu banda hidrofilica integrata sunt o combinatie intre profilele din PVC-P, uzual utilizate la etansarea rosturilor structurilor din beton si profilele hidrofilice- quellband sau cauciuc expandabil care expandeza in contact cu apa de infiltratie.

Aceste profile etansare tip KAB – cu banda hidrofilica integrata se utilizeaza la etansarea rosturilor de lucru, a rosturilor de contractie si a rosturilor de fisuratie proiectate.

Caracteristicile acestor Profile etansare tip KAB – cu banda hidrofilica integrata: rezistenta mecanica ridicata; stabilitate in contact cu substantele provenite din natura si care sunt agresive la beton; stabilitate impotriva unui spectru larg de solutii si agenti chimici; sectiune transversala robusta, usor de manipulat si de pus in opera pe santier.

banda hidrofilica Profile etansare tip Kab-Profil cu garnitura hidrofilica integratMontaj profil etansare Profile etansare tip Kab-Profil cu garnitura hidrofilica integrat

Profil etansare Profile etansare tip Kab-Profil cu garnitura hidrofilica integrat

about waterstops banda cauciuc banda expandabila banda PVC benzi cauciuc benzi pentru rost dilatare benzi PVC, banda etansare rost, banda rost, benzi etansare, benzi etansare rost turnare, despre waterstops etansare rost constructie etansare rost dilatare etansare rost turnare etansare strapungere, etansare rost, etansare rost constructie, etansare rost dilatare, etansare rost turnare, expandare, garnitura, garnitura integrata, hidroizolatii, oprire infiltratii, profil cu banda hidrofilica, profil cu garnitura de expandare, profil de etansare beton, profil expandat, profil hidrofilic, profil hidroizolant, profil kab, profil pvc turnare, profil special, profile hidroizolante, protectie rost, pvc, pvc semidur, rost dilatare, statie epurare, waterstop, waterstop pvc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu