joi, 2 iulie 2015

Produse pentru industria mineritului

Prelungitor Aparate de masura


Prelungitor aparate masura


 


Prelungitorul pentru aparate de masura este folosit pentru realizarea masuratorilor fara a pune in pericol siguranta personalului.


 


Furtunul de protectie tevi si cabluri electrice


Furtun protectie cabluri si tevi 


Furtunul de protectie tevi si cabluri electrice protejeaza tevile si cablurile electrice de eventualele avarii din cauze mecanice.


 


Tevi incarcare explozibil


 


Tevi incarcare explozibil


 


Tevile de incarcare a explozibilului sunt folosite pentru a instala explozibilul la locul sau in conditii maxime de siguranta.


 


Izolatori pentru legaturile de prelungire.


IzolatoriIzolatori pentru legaturile de prelungire. Elimina riscul aparitiei unor accidente datorate unor deteriori ale izolatie.


 


Conducte speciale Hidro


Conducte speciale


Izolatori pentru legaturile de prelungire. Elimina riscul aparitiei unor accidente datorate unor deteriori ale izolatie.


 


Cutie transport detonatori


Cutie transport detonatorCutia pentru transportul detonatorilor este o cutie portabila pentru transportul in conditii de siguranta maxima a detonatorilor.


Protectie stingator incediu


 


Protectie stingator incediu


Protectia stingator incendiu asigura protectia echipamentului de stingere a incendiului pentru mentinerea acestuia in parametrii optimi de functionare


 


Trusa prim ajutor


Trusa prim ajutorTrusa de prim ajutor rezistenta la socuri contine echipamentul necesar interventiilor in caz de accident la locul de munca.


 


Cutie portabila pentru explozibil


Cutie portabila


Cutie portabila pentru explozibili pentru transportul acestora in siguranta.


 


Furtun protectie tevi hidraulice si cabluri electrice


Furtun protectie tevi hidraulice si cabluri electrice


Furtunurile de protectie pentru tevi hidraulice si cabluri electrice asigura o securitate sporita pentru lucrul in deplina siguranta.


Este indicata folosirea furtunurilor de protectie deoarece mediul de lucru predispune aparitia avariilor din cauze mecanice la tevile hidraulice si la cablurile electrice, care pot conduce la intreruperea lucrului sau la punerea in pericol a sigurantei personalului.



Produse pentru industria mineritului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu