joi, 2 iulie 2015

Profile etansare tip Kab-Profil cu garnitura hidrofilica integrat

profil kab cu banda hidrofilicaProfil etansare


 


 


 


 


 


 


 


 


Profile  etansare tip  KAB – cu banda hidrofilica integrata


Profile  etansare tip  KAB – cu banda hidrofilica integrata se folosesc  pentru etansarea rosturilor la structurile de beton.

Aceste Profile  etansare tip  KAB – cu banda hidrofilica integrata  sunt alcătuite dintr-un material PVC-P semidur de calitate superioară si din  profile etansare rotunde din cauciuc expandabil (garnitură)- quellband – o banda hidrofilica  cu capacitatea mare de expandare.


 


Combinatia acestor profile etansare  sunt folosite cu succes de ani de zile în statiile de filtrare, piscine, rezervoare de apă, garaje subterane si clădiri de locuit. Se folosesc  pentru etansarea rosturilor in  structurile de beton.


 


Profile  etansare tip  KAB – cu banda hidrofilica integrata  sunt o combinatie intre profilele din PVC-P, uzual utilizate la etansarea rosturilor structurilor din beton si profilele hidrofilice- quellband sau cauciuc expandabil  care expandeza in contact cu apa de infiltratie.


Aceste profile  etansare tip  KAB – cu banda hidrofilica integrata se utilizeaza la etansarea rosturilor de lucru, a rosturilor de contractie si a rosturilor de fisuratie proiectate.


Caracteristicile acestor Profile  etansare tip  KAB – cu banda hidrofilica integrata: rezistenta mecanica ridicata; stabilitate in contact cu substantele provenite din natura si care sunt agresive la beton; stabilitate impotriva unui spectru larg de solutii si agenti chimici; sectiune transversala robusta, usor de manipulat si de pus in opera pe santier.


banda hidrofilicaMontaj profil etansare


Profil etansare



Profile etansare tip Kab-Profil cu garnitura hidrofilica integrat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu